Om meg

Mitt navn er Laila og jeg er 48 år. Jeg er i gang med min praksisperiode som rosenterapeut og ønsker velkommen til behandlinger i Drammen. Fra tidligere har jeg også utdannelse innen fagene aktivitør, sosiologi, kommunikasjon og kunst. Jeg har også kurs innen alternativ retning: mindfulness, reiki og Soulspring (engleskolen). 

Hele livet har jeg vært søkende og på leting etter en større mening, hvorfor jeg er her på jorda. Mitt møte med rosenterapi har på mange måter vært banebrytende for meg, fordi jeg har funnet en ny forståelse for at meningen ikke er utenfor meg selv, men innvendig. 

Av erfaringer jeg har med i livet er også dette med at kroppen rett og slett sier at det er nok, og i perioder ikke har greid å være i jobb lenger. De utfordringene jeg har hatt med egen helse har brakt meg inn i søken etter lindring og helbredelse. Rosenmetoden er en viktig del av at jeg i dag er på et godt sted i min helse.

Gjennom Rosenmetoden har jeg også fått en helt ny forståelse for hvordan kropp og sinn henger sammen. Jeg begeistres og undres over hvordan kroppen kan huske det sinnet har fortrengt. Og at myk berøring og tilstedeværelse sammen med samtale kan sette i gang prosesser som bringer reaksjoner til overflaten og slik kan forløse spenninger i kroppen og skape mulighet for helbredelse.

Jeg har et genuint ønske om å møte og se det enkelte menneske. Jeg ønsker å lytte til deg, og være tilstedeværende sammen med deg, både i det som er stort og det som er smått i nuet.  Velkommen skal du være.

Jeg er medlem av NRF - Norske Rosenterapeuters Forening.