Om meg


Mitt navn er Laila og jeg er i gang med min praksisperiode som rosenterapeut. Jeg ønsker velkommen til behandlinger i Drammen. Fra tidligere har jeg også utdannelse innen fagene aktivitør, sosiologi, kommunikasjon og kunst. Jeg har også kurs innen alternativ retning: mindfulness, reiki og Soulspring (engleskolen). 

Hele livet har jeg vært søkende og på leting etter en større mening, hvorfor jeg er her på jorda. Mitt møte med rosenterapi har vært en viktig del av en forståelse for at meningen ikke er utenfor meg selv, men innvendig. 

Gjennom Rosenmetoden har jeg fått en helt ny forståelse for hvordan kropp og sinn henger sammen. Jeg begeistres og undres over hvordan kroppen kan huske det sinnet har fortrengt. Og at myk berøring og tilstedeværelse sammen med samtale kan sette i gang prosesser som bringer reaksjoner til overflaten og slik kan forløse spenninger i kroppen og skape mulighet for helbredelse.

Jeg har et genuint ønske om å møte og se det enkelte menneske. Jeg ønsker å lytte til deg, og være tilstedeværende sammen med deg, både i det som er stort og det som er smått i nuet.  Velkommen skal du være.

Jeg er medlem av NRF - Norske Rosenterapeuters Forening.